CORONA-REVALIDATIE

Onze specialisten bieden hulp bij Corona-revalidatie.

Heeft u corona gehad en merkt u ook dat u nog niet de oude bent?
Heeft u minder kracht of conditie, bent u nog vermoeid of flink afgevallen? Dan kunnen wij u helpen.

PMC Samen Sterk biedt samen met Ergotherapie Ilysi en diëtist Alie Brouwer een uniek multidisciplinaire revalidatie, gericht op herstel van Corona. Deze revalidatievorm wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Het COVID-19 virus is een flinke aanslag op onze samenleving en in het bijzonder op de door corona getroffen patiënten. Een deel van deze patiënten zal na het doormaken van de ziekte baat hebben bij een multidisciplinaire revalidatie. Hoewel er nog veel onduidelijk is over revalidatie van COVID-19 patiënten, zijn experts het er over eens dat specialisatie op het gebied van longaandoeningen een sterke basis vormt om COVID-19 patiënten te kunnen begeleiden in hun revalidatietraject.

Gericht hulp bij herstel van corona,
vergoed vanuit de basisverzekering.

Ergotherapeut Gianna van Oijen is geschoold in het behandelen van cliënten met vermoeidheidsklachten en het opbouwen van activiteiten in het dagelijks leven. Daarnaast is Gianna bijgeschoold over Covid-19.

Binnen PMC Samen Sterk is Marjolein van Bekkum als Chronisch ZorgNet therapeut gespecialiseerd in longaandoeningen, daarnaast is zij bijgeschoold over COVID-19 revalidatie in de eerste lijn.

Diëtist Alie Brouwer helpt mensen om hun gewicht weer op peil te krijgen en te helpt hen met de opbouw van de spiermassa. Zij is gespecialiseerd in ondervoeding en herstel na ziekte en is eveneens goed op de hoogte van de behandelrichtlijnen voor voeding en herstel na een infectie met COVID-19.

Ook in deze bijzondere tijd staan PMC Samen Sterk, Ergotherapie Ilysi en diëtist Alie Brouwer klaar om u te helpen.

Voor meer informatie of aanmelding neem contact op met PMC SamenSterk via het contactformulier op deze website (klik HIER) of via de telefoon met 06 - 10 16 77 91.

 

 

PMS Samen Sterk Druten Corona Revalidatie 

PMS Samen Sterk Druten Corona Revalidatie