WIE ZIJN WIJ

Soms lukt het niet alleen
maar samen sta je sterk, Samen Sterk.

“Samen Sterk komt voort uit de gedachte dat je niet altijd alles alleen kan oplossen en soms een beetje hulp nodig hebt. Graag bieden wij hierin de helpende hand."

PMC Samen Sterk behandelingen.

PMC Samen Sterk biedt (kinder)Fysiotherapie, (kinder)Manuele therapie, Ergotherapie, medische fitness en sport specifieke revalidatie aan waarbij we vooral gespecialiseerd zijn in voetbal of survival, maar ook andere sporten.

Samen met u zorgen we ervoor dat uw gezondheidsprobleem zo goed mogelijk wordt aangepakt.
De Fysiotherapiepraktijk is gevestigd aan de Karel Doormanstraat 34, 6651 ZM Druten (voorheen drukkerij Weemen).

Wilt u meer informatie, bel 06 - 10 16 77 91 of vul HIER het contactformulier in.

 

 

PMS Samen Sterk Druten

Het Team specialisten van PMC Samen Sterk (klik op de foto voor meer informatie).

 • Lieke van den Berg

  Lieke van den Berg

  Lieke van den Berg is al sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut en in 2016 manueeltherapeut. Tevens heeft ze zich gespecialiseerd als kindermanueeltherapeut en vanaf dit jaar mag zij ook Paardencoaching toevoegen aan het lijstje en gaat ze in oktober 2020 starten met de 4-jarige opleiding master integratieve kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor psychotherapie.
  Lees verder
 • Jeroen Schlief

  Jeroen Schlief

  Jeroen Schlief in 2008 afgestudeerd aan de HAN als fysiotherapeut en in 2012 aan de SOMT als manueeltherapeut. In de jaren daarna heeft hij ervaring opgedaan als kwaliteitsmanager en praktijkleider van een praktijk in Zelhem, waarna hij in 2018 in het team van PMC Samen Sterk is gekomen als fysio/manueeltherapeut. Sinds 2020 heeft hij ook de specialisatie kindermanueeltherapeut.
  Lees verder
 • Leon Hoijtink

  Leon Hoijtink

  Leon Hoijtink is in 2014 afgestudeerd aan de HAN als fysiotherapeut en heeft sindsdien altijd gewerkt in een eerstelijns praktijk. Na 6 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze heeft hij begin juni 2020 bij ons gevonden. Hij heeft zich gespecialiseerd in dry-needling en fascia-therapie.
  Lees verder